Vi har bytt namn!


Till Invise.se


Guider

0771 - 40 45 45

Guider om Mobil marknadsföring & Mobila hemsidor

Mobilmedia är en ledande aktör i Sverige när det kommer till mobil marknadsföring. Vårt team består av flera specialister som arbetar med den mobila webben. Vi strävar efter att göra mobil surf till en bättre upplevelse för användaren – detta i sin tur är en bra affär för våra kunder. Konvertering är vårt ledord.

Alla våra guider är kostnadsfria och innehåller tips och hjälp. Vi påstår inte att allt vi skriver är rätt, utan det är upp till var och en att bedöma. Vill du ha mer hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Hoppas att du uppskattar materialet och vänligen sprid gärna att våra guider finns! Vi tar gärna emot feedback på info@mobilmedia.se

———————————————————————————————————————————————————————————————-

13 bra tips vid skapandet av en mobil hemsida

Detta är en guide som i 13 steg förklarar vad som är viktigt när du skaffar en mobil hemsida. Det finns genomgående förklaringar om vad som är viktigt, hur du skall resonera och var du skall påbörja arbetet. Guiden vänder sig både till alla som vill veta mer om vad som är viktigt med den mobila hemsidan och framställningen av sidan. Guiden innehåller inte förklaringar hur du skapar design och kod till mobilsidan.
Läs hela sammanfattningen.  

———————————————————————————————————————————————————————————————-
 

Vad är en QR kod och hur skall den användas?

Förkortningen QR står för Quick Response och en QR kod fungerar liknande en streck-kod, det är en kod som med hjälp av en QR läsare översätts till siffror och bokstäver. Med andra ord kan en QR kod fylla en mängd funktioner. Den kan innehålla ett v-card (digitalt visitkort), länk till en hemsida, ett telefonnummer eller bara en text.

 
———————————————————————————————————————————————————————————————-
 

Vad är skillnaden mellan en Native-app och en Wepp-app?

Denna guide vänder sig till dig som vill förstå skillnaden på en Native App och en Webbapp. Guiden kommer inte fördjupa sig i hur du skapar den ena eller andra typen av app utan enbart skillnaderna samt för och nackdelar med respektive typ.

För dig som fortfarande inte har förstått är förvirrad kring skillnaden mellan en webbapp en native app eller en mobil hemsida så är denna guide till stor hjälp.
Vi hjälper dig också att bestämma om du behöver en app eller en webbapp eller rent av både och. Hur ser fördelningen ut mellan användarna inom native apps och hur utvecklar du din webbapp eller native app?

Guiden innehåller även en del enkel information om kostnader och tid att för att få en native app publicerad i en app-store. Vi avslutar med en summering om vilken app lösning du bör satsa på samt en lista med för/nackdelar med de olika alternativen.