Vi har bytt namn!


Till Invise.se


Mobil Hemsida

0771 - 40 45 45

Mobil hemsida/Webbapp

Vi är specialister på Mobila Hemsidor, även kallat WebbAppar. Med andra ord är vi proffs på lösningar som syns i en mobilbrowser/webbläsare. Vi är säkra på att det är det naturliga steget för dig som vill satsa på mobil marknadsföring. Sedan smartphone användandet tog fart på allvar har det nästan uteslutande varit appar som stått för den mobila marknadsföringen. Och det har vuxit till en enorm marknad. Bara under 2011 laddades det globalt ned 1 miljard (!) appar. Men som med allt så har appar sina för och nackdelar. Vi brukar enkelt säga att skillnaden mellan en app och en webbapp är att appen måste installeras på telefonen vilket webbappen inte behöver.Vidare är vår generella uppfattning att som företag skall man ta fram en app som vänder sig till kunder som är trogna ens varumärke. De är mer troliga att ladda ned appen och använda den. En app som finns i en app-store som inte blir nedladdad fyller ingen funktion.En webbapp däremot vänder sig till det företag som vill ha nya kunder. Vi skapar mobila hemsidor som ser ut som en app fast de syns i mobilens webbläsare. När någon använder sin smartphone till att surfa och kommer in på en hemsida med en webbapp så känner vårt script av att det är en mobil besökare och visar därmed den webbappen istället.

Detta innebär många fördelar, bland annat:

  • webbappen är byggd för att fungera i alla typer av smarthpones (oavsett operativsystem)
  • laddningstiden är mycket kortare
  • det är mycket lättare att navigera en mobil hemsida än en ”vanlig” hemsida i en mobil
  • det är hög call-2-action faktor, besökare som blir kunder

Den mobila hemsidan ger ett mycket professionellt intryck. Besökaren känner direkt att med webbappen ger företaget ett mycket seriöst intryck och istället för knepigt och jobbigt som mobil surf ofta är så blir surfupplevelsen i en mobil ett nöje. Många tycker rent av att det är behagligare att surfa i mobilen än en dator när denne besöker en mobil hemsida. Det är överskådligt, går snabbt och många av funktionerna i mobil hemsidan är integrerade med mobilens interna funktioner. Om besökaren vill ringa ett telefonnummer i en av våra webbappar så räcker det med ett klick så sätter telefonen igång, detsamma gäller kartfunktioner och mail osv.

Det bästa sättet att verkligen förstå hur en webbapp fungerar är att titta på några av våra exempel här. Än bättre är det sen om du använder en smartphone och besöker m.mobilmedia.se eller några av våra kunders mobila hemsidor.

Vi hoppas att du blir intresserad och förstår vilken bra satsning detta är för framtiden. Om du som vi förstår vilka möjligheter det här innebär, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med att skaffa en mobil hemsida.