Vi har bytt namn!


Till Invise.se


Varför Mobil hemsida

0771 - 40 45 45

EN ALLT STÖRRE DEL AV DINA KUNDER SURFAR VIA EN MOBILTELEFON

HUR TAR DU HAND OM DEM?
Mobilsurfarna ställer nya krav på din hemsida. De vill ha tillgång till snabb och lättillgänglig information. De agerar på stående fot och är mer köpstarka kunder än ”vanliga” surfare. Det här är en växande kundgrupp du inte vill stöta bort, men utan en mobil hemsida riskerar du att göra just det. En traditionell hemsida blir svårnavigerad och krånglig i en mobil. Även om din hemsida ser bra ut i en dator så gör den sällan det i en mobiltelefon, snarare tvärt om. Vissa hemsidor fungerar överhuvudtaget inte i en smartphone. Något som naturligtvis skapar irritation hos de mobila surfarna som ofta är på språng och vill ha information direkt. Vi på Mobilmedia hjälper dig att ge dina kunder det där lilla extra. Vi ser till att du snabbt, enkelt och till en låg kostnad kommer igång med en mobil hemsida. Våra webbdesigners utgår från din nuvarande hemsida och gör en layout som är snygg, användarvänlig och anpassad efter ditt varumärke. På mobilsidan visas all nödvändig information på ett professionellt och lättillgängligt sätt. Vi är särskilt måna om en hög Call-2-Action faktor där din mobila hemsida inspirerar, får kunderna att återvända och leder dem vidare mot köp!

DÄRFÖR KAN DU INTE LÄNGRE IGNORERA MOBILSURFARNA

Sverige är ett av de länder i världen där surf i mobilen ökar allra mest. Idag sker ca 20 % av allt surfande genom mobiltelefoner(1). Det här är en utveckling som kommer att fortsätta och enligt Morgan Stanley kommer mobilsurfandet att gå om surfande från datorer 2015(2). Andra rapporter pekar på att detta kommer ske redan under 2013 eller 2014. En mobil hemsida känner av om användaren går in via en mobiltelefon och laddar då automatiskt mobilsidan i stället för den ordinarie hemsidan. Den mobila hemsidan existerar därför parallellt med standardsidan. Dessutom är laddningstiderna i en mobil hemsida mycket kortare än en traditionell hemsida för att passa mobilt internet som kan variera i hastighet och för att snabbt visa den information som användaren söker. En mobil hemsida liknar en mobilapp, men visas automatiskt när du surfar in på hemsida med en mobil eller smartphone, och den kräver ingen installation eller ansträngning från kundens sida. Mobilsurfandet driver dagens webbutveckling och som företagare har du naturligtvis allt att vinna på att hänga med i den utvecklingen. Vi på Mobilmedia hjälper dig med det!

(1)
http://mobilmedia.se/wp-content/uploads/2011/11/EIAA-Mobile-Internet-Use.pdf

(2)
http://www.morganstanley.com/institutional/techresearch/pdfs/Internet_Trends_041210.pdf

SNABBFAKTA


” […] företag skall sätta sina bästa utvecklare på det mobila.” – Eric Schmidt, VD på Google


• 80% av mobilsurfarna söker information på nätet inför ett besök i en fysisk butik.

• 47% av de som är online med mobilen söker efter adresser, kartor och kontaktuppgifter.

• En iPhone-användare ägnar minst en timme om dagen åt att surfa. • 2012 kommer 75% av alla mobiler som säljs i Sverige att vara smartphones.

• 2015 beräknas surfande i mobilen gå om surfande i datorer.

• I åldrarna 16-45 år uppger 58% att de använder mobilen till att surfa regelbundet. 39% uppger att de surfar i mobilen dagligen.

• Redan under 2011 kommer 26 % av alla svenska hemsidor att mobilanpassas.Vad väntar du på?


”Att inte finnas på nätet, med en mobilanpassad sajt, är som att ha stängt en tisdag. Du tappar en mängd potentiella kunder, som aldrig kommer att hitta dig om du inte finns där de letar.”
- Google Europas vice VD Matt Britton