Vi har bytt namn!


Till Invise.se


Om oss

0771 - 40 45 45

Om Mobilmedia

Vi är specialister på mobila medier.

Varje dag förmedlas miljontals affärer över internet. Dagens kunder har ett väl utvecklat beteende för att använda internet till sin hjälp för att fatta beslut om inköp som skall göras. Det spelar ingen roll om man som företagare jobbar B2C eller B2B. Att ha en bra närvaro på internet är avgörande för att få nya kunder, även om verksamheten sköts från butiker eller lokalt så är internet ett självklart sätt att nå, assistera och hitta kunder.

Med mobiltelefoner är det lättare än någonsin att nå ut till kunder och fånga dem i precis rätt ögonblick. Mobiltelefonen är många gånger bättre på att skapa konverteringar än vad en dator är. Det är något alla företag idag bör utnyttja. Med en mobil hemsida går det att öka sin konvertering avsevärt. Det kan vara skillnaden mellan en lönsam eller kostsam marknadsföring.

Vi hjälper våra kunder att via smartphones nå ut till sina kunder och skapa nya. Vi anpassar våra lösningar helt efter kunden och vi baserar allt vårt arbete på stor erfarenhet från den mobila världen.  Kvalitet och service är mycket viktigt för oss.

Kontakta oss om du vill veta mer!
/ Mobilmedia

KORT OM OSS


- Mobilmedia har funnits i snart 2 år.

- Vi har ca 1500 kunder runt om i landet

- Vi värdesätter kvalitet, passion, enkelhet och engagemang.

- Vi är även väldigt duktiga på sökmarknadsföring: Vi ingår som utvald byrå i Google Engage programmet.

- Vi som jobbar här är: glada, professionella, trevliga och självklart mobilnördar!