Vi har bytt namn!


Till Invise.se


Hur arbetar vi?

0771 - 40 45 45

VILL DU GÖRA EN RIKTIGT BRA INVESTERING? LÅT OSS SKAPA EN MOBIL HEMSIDA ÅT DIG!

Vi på Mobilmedia är specialister på mobila hemsidor! Vi hjälper våra kunder att anpassa sina vanliga hemsidor för att passa i den mobila världen. Vi bygger vårt arbete på stor kännedom om vad som fungerar i olika typer av smartphones och en känsla för vad som gör en mobil hemsida framgångsrik och användbar.

Vi vågar påstå att vi har marknadens ledande kunskap när det kommer till mobila hemsidor! Snart kommer det vara lika naturligt att surfa i sin mobiltelefon som via en dator. Skillnaden är bara att mobilen har vi med oss över allt. Därför kommer framtiden för många företag till stor del styras av hur aktivt de jobbar med sin mobila anpassning och hur de bemöter den växande gruppen av mobilsurfande kunder.

Vi hjälper dig med detta!

 

 

VAD ÄR EN MOBIL HEMSIDA?

En mobil hemsida är en variant av en ”vanlig” hemsida som är byggd för att fungera i en smartphone. Sidan är gjord för att vara överskådlig och lätt att navigera. Precis så som besökaren vill ha det när man surfar med en liten skärm och utan tangentbord och mus. Laddningstiderna är mycket kortare och det finns ingen risk för buggar eller att material inte kan visas, tvärt om  – allt är gjort för att se perfekt ut i mobilen. När en mobil hemsida är klar installerar vi den i koden på den ordinarie hemsidan, när någon besöker hemsidan via en mobil visas mobilsidan istället!

 

Så går det till

Jämförelse på Thalamus vanliga hemsida och mobilanpassade hemsida Produktionen av en mobil hemsida tar normalt 2-4 veckor. Under hela produktionen är du involverad i processen. Det är viktigt för oss att vi skapar en mobilsida som du som kund är helt nöjd med. Våra designers gör en design, våra skribenter skriver all text och kodarna sätter samman den färdiga produkten. Vi jobbar inte utifrån något verktyg, det låser produktionen och begränsar möjligheterna. Vi jobbar direkt i koden och skräddarsyr din lösning! Genom hela processen har du möjlighet att påverka och komma med synpunkter.

Vi bygger hela mobil hemsidan utifrån element vi tagit fram i en noggrann utvecklingsprocess. Det ger oss fullständig frihet att skapa individuella lösningar samtidigt som vi har så många delar och element i förväg att vi gör det snabbt och på beprövade grunder. Allt för att du inte skall betala en krona mer än nödvändigt och ändå få ett fantastiskt resultat.

 

 

Löpande trygghet på din Mobila hemsida

Marknaden för mobilt surfande är under konstant utveckling. Det betyder att du aktivt behöver uppdatera dig för att inte hamna efter. Varför göra det svårt för sig?

På Mobilmedia är vi stolta över våra kunskaper inom mobilt surf och uppdaterar hela tiden vårt material och våra produkter för att följa utvecklingen. Därför kan vi ge våra kunder en garanti: våra mobila hemsidor uppdateras automatiskt för att fungerar i alla kommande smartphones. Så slipper ni tänka på det!

Det är dessutom lätt för oss att bygga ut en mobil hemsida i framtiden. Det är ju troligt att din mobila hemsida kommer komma till stor användning och att du med tiden vill utveckla den mer och mer efter dina behov. Då hjälper vi till!